Menu

Search
Close this search box.

Search

Jobs

Call us

Menu

Rekruttering for de ambitiøse.

Vi er en førsteklasses rekrutteringsvirksomhed specialiseret i at matche exceptionelt talent med virksomheder i den øvre ende af markedet. Med et skarpt øje for det unikke og det ekstraordinære, arbejder Cavansi målrettet på at identificere og tiltrække de bedste kandidater, der kan bidrage til at drive jeres vækst og succes.

Bæredygtig kultur?

Vi fokuserer på at skabe en bæredygtig kultur i organisationer. Vi arbejder tæt sammen med virksomheder for at udvikle og implementere strategier, initiativer og praksisser, der fremmer bæredygtighed på tværs af hele organisationen.

Rekruttering

Få identificeret og tiltrukket de mest kvalificerede kandidater til dine ledige stillinger.
Vi sikrer det optimale match mellem kandidatens færdigheder og virksomhedens behov, og tilbyder en effektiv og skræddersyet rekrutteringsservice.

Onboarding

Som en del af vores service, faciliterer vi en strømlinet onboarding-proces. Vi sikrer, at nye medarbejdere bliver effektivt integreret i virksomhedens kultur, arbejdsrutiner og systemer. Vi tilbyder en skræddersyet onboarding-oplevelse, der fremmer hurtig tilpasning og produktivitet.

Outplacement

Få et professionel outplacement-forløb, hvor du hjælper dine medarbejdere i en overgangsfase. Støt og vejled afskedigede medarbejdere gennem deres jobskifte, ved at tilbyde karriererådgivning, CV-hjælp, interviewtræning, og at finde nye jobmuligheder

HR Partner

Ekstern HR som en service giver virksomheder mulighed for at outsource HR-funktioner til en ekspertudbyder, hvilket sikrer fleksibilitet, kosteffektivitet og professionel support i rekruttering, lønadministration, personaleadministration, konflikthåndtering, uddannelse og udvikling samt overholdelse af lovgivningen.

Rekrutteringsløsninger

Samarbejde så tæt, det er som om vi er en del af dit team

Vores virksomhed arbejder problemfrit sammen med dit team for at finde de bedste kandidater til dine ledige stillinger. Vores kunder kan se opdateringer, følge med i rekrutteringsprocessen og meget mere – alt sammen via vores platform.